Show

BoekSint.nl presenteert ieder jaar een nieuwe voorstelling. Deze voorstelling is een voorprogramma en bezoek van de Sint ineen. Zo heeft u anders dan bij andere bedrijven veel meer plezier van de Sint. Hij is er immers de hele voorstelling en niet maar een kwartier van het programma. 

De voorstelling van BoekSint.nl is het meest complete Sinterklaasprogramma wat u maar kunt bedenken. Na hun spannende avontuur delen de Sint en zijn Pieten de cadeau’s uit. Ook is er nog de ruimte om even een praatje met de Sint te maken of om op de foto te gaan.

Met de voorstelling van van BoekSint.nl hoeft u nergens meer naar om te kijken en weet u zeker dat het goed zit!

sint met boek

Sinterklaas is dol op muziek en zingt graag zelf een deuntje mee, dat wilt u zien!

Niet zeuren, Pietje! (2021)

Regelpiet heeft een nieuwe hobby. Hij wil de beste Goochelpiet van heel Spanje worden. Hij oefent dan ook veel en vergeet daarbij van alles en nog wat te regelen. Sint heeft wel in de gaten dat het niet loopt zoals het zou moeten, maar maakt zich, zoals elk jaar, geen zorgen.

Wie zich wel heel veel zorgen maakt is Deurpiet. Hij is dit jaar voor het eerst mee naar Nederland. Normaal blijft hij altijd in Spanje met Mama Pieta en de seniorenpieten. Daar kan hij dan alle deuren en ramen van het grote paleis van Sinterklaas eens een goeie doorsmeerbeurt geven. Maar Sinterklaas wil dat hij ook eens de deuren van het Grote Pietenhuis in Nederland onder handen gaat nemen. Die piepten het laatste jaar behoorlijk.

Er is één probleempje… Deurpiet houdt niet van feestjes, vindt het veel te koud in Nederland, heeft heimwee, vindt kinderen veel te druk en is daarom de hele dag aan het zeuren. Zo erg, dat de andere pieten hem geen Deurpiet, maar Zeurpiet zijn gaan noemen.

Zal het Regelpiet lukken om tenminste één goede goocheltruc aan Sinterklaas te laten zien zonder dat er iets mis gaat? Zal Deurpiet het Sinterklaasfeest toch een beetje leuk gaan vinden?

Het wordt tijd dat Sinterklaas zich er mee gaat bemoeien. Maar waar is Sinterklaas, Regelpiet?